blogosfera > JMT DSGN

JMT DSGN

(Visitar)


Veintidós consejos sobre tipografía

JMT DSGN (+)   22/12/2007

Autor: Enric JardíEditorial: ActarAny: 2007Vint-i-dos consells sobre tipografia (que alguns dissenyadors mai revelaran). I vint-i-dos coses que mai has de fer amb les lletres (que alguns tipògrafs mai et diran) és un llibre de receptes. En una època de p (+)


Arial or helvetica?

JMT DSGN (+)   17/12/2007

Hi havia una vegada una tipografia anomenada Helvètica.Era extremadament popular.Més tard va arribar una companyia de software anomenada Microsoft.Van retocar la l'Helvètica i li van posar Arial.Aquesta tipografia inferior actualment està en milions d'es (+)


Simbolist

JMT DSGN (+)   19/11/2007

Próximament. By JMT DSGN (+)


Cavall tipogràfic

JMT DSGN (+)   19/11/2007

Il·lustració mitjançant tipografia per un anunci d'una empresa de traducció especialitzada en veterinària. By JMT DSGN (+)


Tatsumi Taeron

JMT DSGN (+)   19/11/2007

Construir tipografia: Tatsumi es va graduar el juny passat al ESAG. Aquesta escola privada imparteix dues formacions principals: Arts Gràfiques i Arquitectura interior. (+)


Helvetica Film

JMT DSGN (+)   04/06/2007

Es nota que és el primer dia del blog, eh! Estic provant que pot donar de si el blogger i per això un element més a afegir són videos del YouTube. Doncs bé, posats a fer el frick he pujat un video que han fet per celebrar els 50 anys de la tipografia Hel (+)Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia Reconocimiento 2.5 España de Creative Commons.