blogosfera > Jordianweb

Jordianweb

Weblog d’en Jordi Jordan a phobos.xtec.cat (Visitar)Lee Xiaojing o Daniel Lee.

Jordianweb (+)   14/07/2008

Medio mundo ha visto su obra… Nació en Chunking, China-Estudio primero en Taiwán y después en Filadelfia… Trabajó de Director de Arte en Nueva York… Pero a finales de los setenta lo dejo por su arte, la fotografía…Lee Xiaojing o Daniel Lee utiliza la... (+)


Cat…

Jordianweb (+)   27/05/2008

No fa pas gaire vaig ser a Milà. De lluny vaig veure una botiga que ara em penedeixo de no haver visitat. TUCANO –Computes bags and accessories–Tenen moltes coses d’aquelles que m’agraden mirar i de quan en quan, comprar. Però hi ha una que m’ha cridat mo (+)


Highlife.

Jordianweb (+)   13/10/2007

En continua agradant i molt… i tot i que procuro que totes les web que faig (i les que ensenyo a fer… of course…) validin en un xhtml estricte… penso tornar a incorporar flash en les meves webs… d’una manera no agressiva. És a dir, tot i que les perspecti (+)


Thinking Blogger Award

Jordianweb (+)   16/08/2007

Des de Cròniques dels ports grisos… d’en Marià Cano… m’arriba el “Thinking Blogger Award“…Gràcies Marià… pel teu comentari…La història és la següent:1. Si ets un dels premiats, has d’escriure un post enllacant 5 blogs que et facin pensar. No... (+)


…”meme”…

Jordianweb (+)   06/07/2007

Uff!!! Un “meme”… i em ve des de l’Anna… sí, la de la Bitàcola deMestraTic… i sap (ho saps?… Anna) que no m’agraden gaire… però… ves per on aquest em sembla bé… Bé, em ve de gust… i és que el tema m’agrada… i la resposta de l’Anna? Doncs... (+)


…icones…

Jordianweb (+)   30/06/2007

Estàs cansat/da de l’aparença de les icones del teu ordinador? Estàs cansat/da de cercar-ne per Internet algunes de et facin el pes?Entra a Websiteicons i tria!!! (+)


…adicción?

Jordianweb (+)   13/05/2007

Si está bien… con el puedes viajar a mil y un lugar… económicamente… mejor aun… sin moverte de casa… Puedes leer mil y un libro… los Weblogs que más te entusiasman… Ver películas… deportes… Contarle el último chiste a tus amigos… Puedes hacer lo que... (+)


Internet Archive…

Jordianweb (+)   12/04/2007

The Internet Archive… universal access to human knowledge…Amb la mirada posada en la mítica biblioteca d’alexandrina… i amb la missió d’aconseguir un accés universal al coneixement humà… la gent de… Internet Archive… treballa cada dia… i poc a poc va... (+)


…”tipo” de pel·lícula…

Jordianweb (+)   28/03/2007

T’agrada el cinema? Treballes amb pel•lícules a les teves classes? …on the lie and the truth… Com presentes la feina als teus alumnes? Vols fer servir les tipografies dels films treballats? ´Si!!! Doncs, segueix el següent enllaç… TV / Movi (+)


…”tipo” de pel·lícula…

Jordianweb (+)   28/03/2007

T’agrada el cinema? Treballes amb pel•lícules a les teves classes? …on the lie and the truth… Com presentes la feina als teus alumnes? Vols fer servir les tipografies dels films treballats? ´Si!!! Doncs, segueix el següent enllaç… TV / Movie-related... (+)


Browsershots…

Jordianweb (+)   08/03/2007

Potser no et preocupi… o potser si… de fet ho hauria de fer si el que pretens és que la teva pàgina Web es visualitzi com tu desitges en tots els navegadors que ara per ara fan servir els internautes…. (que no són pocs…)Windows: MSIE 5.0 MSIE 5.5 MSIE 6.0 (+)


A mode de… reflexió i conversa 2.0.

Jordianweb (+)   13/02/2007

A mi tot el relacionat amb la Web 2.0. em provoca un sentiment dual ( i tot i ser balança per naixement, no crec que tingui res a veure… no?)…La filosofia econòmica que hi ha al darrera del 2.0. doncs no l’entenc (eines…, bones i fàcils d’emprar… espais…. (+)


Castle Magazine.

Jordianweb (+)   03/12/2006

Castle Magazine a german online magazine all about illustration, art, photography, design and calligraphy. The Blog: Castle Blog© jordian - visit the jordianweb...weblog for more great content. (+)


Castle Magazine.

Jordianweb (+)   02/12/2006

Castle Magazine a german online magazine all about illustration, art, photography, design and calligraphy. The Blog: Castle Blog (+)


TYPOASIS.

Jordianweb (+)   07/11/2005

Si digo que no me fascinan, miento… Y mentir no es bueno … Quien sabe, puedo ganarme el infierno… Aunque, bien visto y con el tiempo que se avecina nadie puede negar que calentito se debe estar… (Si son ciertos los cuentos que nos contaban… Aunq (+)


Typetester.

Jordianweb (+)   02/10/2005

Hi ha cops que no estàs per perdré massa temps… Vols anar al gra… No tens ganes de fer-ne mil i una prova… Doncs si et passa això a l’hora de triar-ne entre varies fonts (tres com a màxim) pots emprar Typetester. Bona eina. Et presenta tres co (+)


Seguretat: Connexió a Internet.

Jordianweb (+)   30/03/2005

Bé, de seguretat parlarem avui…Els protocols de comunicació, en la seva majoria, inicialment no implementen la seguretat, aquesta apareix en forma de “parche” desprès de la seva creació… Es troben o poden trobar-se forats de seguretat als: sistemes operat (+)


The AIGA DESIGN Archives.

Jordianweb (+)   19/02/2005

Cuando estes seco de ideas pasate por AIGA… ¿Y qué es AIGA?…AIGA, the professional association for communication design, is committed to furthering excellence in communication design as a broadly-defined discipline, strategic tool for business and cultura (+)


…tipografía…

Jordianweb (+)   30/01/2005

¿Qué sabemos de fuentes? –No, no me refiero a las que calman nuestra sed….¿Que sabemos de la Tipografia?Tendríamos que remontarnos al siglo XV para encontrar los inicios de los tipos móviles. Un largo camino hasta nuestros días. Pero , es que de (+)Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia Reconocimiento 2.5 España de Creative Commons.